+32 9 380 36 82

De herinrichting van de noordelijke as van de Brusselse ring staat in de steigers. De plannen voor een project van dergelijke omvang kunnen niet zonder nauwkeurige topografische data van de bestaande toestand. Teccon klaarde de klus vorige winter met behulp van de meettechnieken van mobile mapping, 3D-laserscanning en GNSS.

Het vaktijdschrift Grond Weg Waterbouw interviewde Stijn Van Maelsaeke, Hoofd Topografie bij Teccon, over onze aanpak voor dit project. Lees hier het artikel in Grond Weg Waterbouw: “Herinrichting Brusselse ring vergt nauwkeurige topografische 3D-data” (pdf).

 

De Werkvennootschap kiest opnieuw voor Teccon!

De opmetingen werden door Teccon uitvoerd in opdracht van De Werkvennootschap. De Werkvennootschap werd opgericht door de Vlaamse Regering om de inspanningen van de verschillende Vlaamse mobiliteitsspelers te coördineren. Vorige zomer schreef De Werkvennootschap een “Raamovereenkomst voor dienstverlening inzake topografische opmetingen en landmeteropdrachten” uit. Hierbij koos De Werkvennootschap opnieuw voor het landmeetwerk van Teccon.

Voor meer informatie over de heraanleg van de Brusselse Ring kan je terecht op www.werkenaandering.be.

Lees het artikel in Grond Weg Waterbouw!

Bekijk online onze mobile mapping data!

Pin It on Pinterest

Share This